10 jaar MVO-dag Roval Aluminium, Reynaers Aluminium Nederland en Forster Nederland

10 jaar MVO-dag Roval Aluminium, Reynaers Aluminium Nederland en Forster Nederland

10 september 2024

Op 19 september organiseren Reynaers Aluminium, Roval Aluminium en Forster Nederland weer de jaarlijkse MVO-dag, waarbij onze medewerkers zich met passie inzetten voor de maatschappij. Dit jaar ondersteunen we maar liefst negen verschillende maatschappelijke doelen.

Terug naar het overzicht

Op 19 september organiseren Reynaers Aluminium, Roval Aluminium en Forster Nederland weer de jaarlijkse MVO-dag, waarbij onze medewerkers zich met passie inzetten voor de maatschappij. Dit jaar ondersteunen we maar liefst negen verschillende maatschappelijke doelen. Van het spelen van oud-Hollandse spellen met ouderen tot het aanleggen van een 'groene tunnel' in het gedenkbos in Asten, er wordt op vele manieren bijgedragen. Ook helpen we bij het opknappen van een wildopvang, bakken we pannenkoeken voor bewoners, verzorgen we een glimmer & glamour dag voor lunchroom Tussendoro, en staat ons cateringteam klaar om iedereen van een heerlijke lunch te voorzien.

Maatschappelijke inzet door collega’s

‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving”, vertelt directeur Edgar van Ginkel. “Het is inmiddels 10 jaar geleden dat we onze eerste MVO-dag organiseerden in 2014. Na die succesvolle eerste editie werd het een jaarlijkse traditie om iets goeds te doen voor onze maatschappij. 10 jaar later blijft het nog steeds prachtig om als collega’s samen echt iets te kunnen betekenen voor onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”

Verschillende doelgroepen

De tien projecten die worden aangepakt op 19 september zijn zeer divers en richten zich op verschillende doelgroepen, van mensen met een beperking tot ouderen. Dit zijn de geselecteerde projecten waar zo’n 110 medewerkers worden ingezet:

  • Verwendag bewoners Kleinschalig wonen Zorgboog Someren-Eind
  • Klussen Gedenkbos Asten
  • Opknappen Wildopvang Someren
  • Activiteiten bewoners Hof van Bluyssen Asten
  • In actie voor Mytylschool Roosendaal
  • Glimmer & Glamour-dag ORO Someren
  • Aan de slag voor Stichting Liever in Lierop
  • Spelletjesdag Zonnebloem Asten
  • Onderhoudswerkzaamheden Volkstuinvereniging Asten
  • Een speciaal cateringteam dat alle harde werkers voorziet van lunchpakketjes en versnaperingen

Reynaers Aluminium B.V. en Roval Aluminium B.V., beiden gevestigd in Helmond in een gezamenlijk bedrijfspand, maken samen met Forster Nederland N.V., gevestigd in Oud Gastel, deel uit van de Reynaers Group. Een internationale organisatie die aluminium en stalen systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren, gevels en daken.

Gamma Helmond zorgt voor korting voor materialen voor de klusprojecten.
Europastry Oldenzaal sponsort lekkernijen voor project Mytylschool Roosendaal.
Lammers Grond- en Sloopwerk Someren zorgt voor zand bij het Gedenkbos in Asten

Wij zullen deze dag gesloten zijn.

 

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief