+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Duurzaamheid > Partners

Partners

ICDuBo – Roval Aluminium is partner van Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen. ICDuBo inspireert, informeert, adviseert en verbindt alle partijen uit de bouwkolom die betrokken zijn bij het duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed: van opdrachtgevers tot toeleveranciers, van zorginstellingen tot onderwijsinstellingen en van overheid tot consument. In dit grootste duurzaamheidscentrum van Nederland in het havengebied van Rotterdam is Roval aanwezig met een informatieve opstelling van duurzame producten en een doorlopende video over duurzaamheid en aluminium.

 

TotaalDakConcept – Roval Aluminium is lid van TotaalDakConcept. TotaalDakConcept is een samenwerkings- en innovatieplatform van A-merkleveranciers dat integrale hoogwaardige platdakconstructies realiseert voor woningbouw- en utiliteitsprojecten. Duurzame platdakoplossingen zijn hierbij belangrijk. TotaalDakConcept biedt handvatten voor architecten, bestekschrijvers en opdrachtgevers, door middel van een gratis toegankelijk bestekservice. Samenwerken met TotaalDakConcept leidt tot een betere kwaliteit en hogere duurzaamheid van de platdakconstructie, lagere kosten, betere prestaties, kortere bouwtijd en optimale kwaliteitsborging!

 

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers