+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Duurzaam & Design > Roval Design > Projecten

Projecten


 

Brede School Waterhoef, Oisterwijk
Met Roval aluminium afwerkingprofielen, muurafdekkers, dagkanten, waterslagen en roosters realiseerde de architect een opvallende verbinding tussen oorspronkelijke uitstraling en een moderne aluminium look & feel. Klik hier voor meer informatie.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care, Venlo
Met de toepassing van Roval aluminium muurafdekkers, balusters en waterslagen ontwierp de architect een esthetisch fraai, strak vormgegeven gebouw, dat uitstekend opgaat in zijn omgeving.
De combinatie met het vlakke stucwerk maakt dit helemaal af. Klik hier voor meer informatie.
De Zwaan, Cuijk
Een woningbouwcomplex in het centrum van Cuijk waarin de toegepaste Roval aluminium waterslagen en dagkanten de stenen gevels een moderne aluminium look & feel geven en ze laten communiceren met het publieke domein. Klik hier voor meer informatie.
De Vlinder, Barneveld
De in het oog springende aluminium omkadering van de vensters in de gevel van het gebouw is gerealiseerd met Roval aluminium maatwerk. Deze omkaderingen accentueren met name de aluminium look & feel van het gebouw. De dakranden zijn afgewerkt met een aluminium muurafdeksysteem. Het geheel van Roval Design producten geeft het gebouw een moderne en dynamische uitstraling. Klik hier voor meer informatie.
Hondsberg, Oisterwijk
Met Roval aluminium maatwerk en waterslagen als scheidslijn tussen dak en gevel bereikte de architect een opvallende, speelse en moderne uitstraling voor dit project. De toepassing van een aluminium muurafdeksysteem voor de dakrandafwerking zorgt voor een complete aluminium look & feel. Klik hier voor meer informatie.
Rijksuniversiteit Centrum voor Levenswetenschappen, Groningen
De Roval aluminium muurafdeksystemen versterkten het innovatieve en futuristische karakter van dit project. De groendaken zijn duurzaam afgewerkt met vlak en deels hellend gepositioneerde aluminium muurafdekkers. Klik hier voor meer informatie.
Heilig Hartplein, Veghel
De renovatie van dit kantoorpand op het Heilig Hartplein in Veghel was een groot succes. Onder meer dankzij de toepassing van Roval Design maatwerkoplossingen zoals de aluminium stroken en muurafdeksysteem kreeg het pand een geheel nieuwe en dynamische uitstraling. Klik hier voor meer informatie.
Gildehof appartementen en patiowoningen, Berlicum
Een wooncomplex met een echte aluminium look & feel, dankzij de toepassing van Roval aluminium boeiboorden en omkaderingen rond de aluminium kozijnen. De privacy van de bewoners wordt gewaarborgd door de fraaie privacyschermen. Klik hier voor meer informatie.
Arora Hotel Sofitel, Heathrow
Inspirerende architectuur, waarbij het Roval Design concept een grote rol speelt. De combinatie van Roval aluminium lamellenwanden, muurroosters, boeiboorden, muurafdeksystemen en afwerkingprofielen geeft het gebouw een moderne en strakke uitstraling. Het toegepaste natuursteen zorgt voor natuurlijke accenten. Klik hier voor meer informatie.
Nieuw Rustenburg, Zaandam
Een eigentijds ontwerp met een knipoog naar het verleden. Bij Nieuw Rustenburg in Zaandam werden de trap- en puntgevels afgewerkt met Roval Design aluminium muurafdeksystemen. Andere opvallende details zijn de over de balkons doorlopende aluminium muurafdeksystemen die overgaan in kolombekleding en de strakke aluminium kozijnen enwaterslagen. Klik hier voor meer informatie.
Waterrijk, Eindhoven
De Roval Design waterslagen, kozijnen, muurafdeksystemen en balusters geven deze woning in de wijk Waterrijk in Eindhoven een moderne en rustige uitstraling. Het esthetische samenspel tussen het stucwerk en de aluminium producten maakten het voor de architect mogelijk om het geheel optimaal te laten opgaan in de omgeving. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Zoeken op Roval

Volg ons op:
© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers