+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Over Roval > Roval & Reynaers

Roval & Reynaers

Door synergie onze slagkracht vergroten. Reynaers en Roval, twee toppers in de bouw, hebben grote plannen voor de toekomst. Om invulling te geven aan de groeiplannen opereren beide bedrijven vanaf 15 augustus 2005 onder één dak. Op een geheel nieuwe, representatieve en moderne locatie aan de Maïsdijk in Helmond. Op een perceel- grootte van 15.000 m2 is daar een productie- en logistiekcentrum van ca. 6.000 m2 en een kantoor van ca. 1.800 m2 gebouwd. Er bestaat de mogelijkheid om in de toekomst verder uit te breiden. Door een unieke combinatie van kantoor, magazijn, logistiek en productie wordt er vorm gegeven aan de intensieve samenwerking.

Waarom deze samenwerking?
"TOGETHER FOR BETTER". Onder dit motto zijn Reynaers en Roval al sinds juni 2000 druk doende om met elkaars know-how de gezamenlijke concurrentiekracht te versterken. Beide organisaties willen onder meer verder groeien door de producten en diensten van elkaar te gebruiken c.q. toe te voegen aan bestaande systemen. Daarnaast is er meer gelegenheid om gezamenlijk nieuwe activiteiten op te zetten.

Wat merkt u van deze samenwerking?
Reynaers en Roval bieden samen een compleet assortiment aluminium dak- en gevelproducten met de kwaliteit en de persoonlijke service van het hoge niveau dat u van ons gewend bent. Uniek is het Architectenteam van Reynaers dat bij projecten voor beide bedrijven wordt ingezet. Daarnaast is de know-how van beide organisaties samengevoegd waardoor er nog meer en nog betere, op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld kunnen worden.

Zijn Reynaers en Roval één bedrijf?
Nee. Hoewel het een zeer intensieve samenwerking betreft, hebben beide bedrijven hun eigen identiteit niet verloren. Zowel Reynaers als Roval zijn werkzaam gebleven onder hun eigen naam met de specifieke eigen producten. Als extra service kunnen de producten van elkaar worden aangeboden en kan gebruik worden gemaakt van vele synergetische aspecten zoals markt en productkennis. Diverse afdelingen waaronder boekhouding, administratie, automatisering en inkoop zijn gecombineerd waardoor daar ook voordelen zijn ontstaan. Kortom: door verhoging van de efficiëntie, beschikken zowel Reynaers als Roval over meer slagkracht, echter met behoud van de eigen identiteit.

Voor meer informatie over Reynaers : ga hier naar de Reynaers Nederland website

 

Ga naar het Roval Youtube kanaal

 

Roval Aluminium is een dochteronderneming van Reynaers Aluminium
Reynaers ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers.
Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel meer dan 1.750 werknemers in 37 landen wereldwijd en exporteert naar meer dan 70 landen over 5 continenten. In 2016 werd een jaaromzet van 387 miljoen euro gerealiseerd.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Duffel, België. www.reynaers.com


In de blauwgekleurde landen is Reynaers aanwezig met een eigen kantoor, in de groengekleurde landen worden de Reynaers producten verkocht. Het oranje land is België, waar het hoofdkantoor van Reynaers zich bevindt.

 

 

Zoeken op Roval

Volg ons op:
Zuil Reynaers_Roval-1.jpg

 

2013_Together for Better RR_Logo.jpg

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers