+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Bijzondere ideeën vragen om bijzondere oplossingen

09-02-2021

Als specialist in aluminium maatwerkoplossingen zeggen we niet snel dat iets onmogelijk is, integendeel. Bijzondere ontwerpideeën vragen soms om bijzondere oplossingen. Die oplossingen moeten we natuurlijk ook realiseren. Daarom beschikt onze productieafdeling over een innovatief en hypermodern, cnc-gestuurd productieapparaat voor het mooiste maatwerk. Maar belangrijker nog zijn de vakmensen bij Roval. Zij zorgen ervoor dat deze maatwerkoplossingen tot op de millimeter passen. En bij maatwerk hoort soms ook handwerk, zoals lassen. Een specialisme dat in ons geval ambacht en innovatie combineert.

De talloze maatwerkoplossingen die Roval realiseerde in woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten zijn een bron van inspiratie voor innovatie. Innovatie die leidde tot slimme oplossingen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • Het unieke klangensysteem voor schroefloze en razendsnelle montage van onze muurafdeksystemen;

  • De ‘slimme’ constructie van aluminium goot- en oversteksystemen;

  • De aluminium dakrandbeveiliging - de Roval-RoofGuard®, eventueel met ledverlichting en zonnepanelen.

Als u meer wilt weten hoe innovatie zich bij Roval verhoudt tot andere bedrijfspijlers, zoals marktkennis, kwaliteit en klantwaarde, neem dan contact met ons op.
 

  

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers