+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Nieuwe Roval kraaltrimmen

27-04-2009

In de woningbouw worden voor de dakrandafwerking steeds vaker aluminium dakrandafwerkingen toegepast. Met de introductie van de Roval-Solokraal en nieuwe afmetingen van de Roval-Kraal® heeft Roval Aluminium haar productgamma verder uitgebreid. Ze zijn een mooie aanvulling op het assortiment architectonische dakranden.

 

Door het ronde vooraanzicht van deze dakrandafwerking doen ze op natuurlijke wijze denken aan de traditionele kraallijst van weleer. Een knipoog naar het verleden die uitstekend aansluiting vindt bij de moderne architectuur.

Roval-Kraal®
Met de uitbreiding van de Roval-Kraal® met de afmetingen 26 x 40 mm en 38 x 45 mm speelt Roval in op de toenemende vraag naar architectonische dakranden. De Roval-Kraal® wordt vooral toegepast bij projecten waar de architect meer ontwerpvrijheid geniet, zoals in de particuliere woningbouw.

Roval-Solokraal

Naast de Roval-Kraal® is het assortiment architectonische dakranden uitgebreid met drie enkelvoudige dakranden: de Roval-Solokraal in de formaten 45, 60 en 80 mm. De Roval-Solokraal is een daktrim die zowel op bitumen als op kunststof dakbedekking kan worden bevestigd.


Voor complete informatie: download hier het leaflet
Voor CAD tekeningen en bestekteksten: ga naar de rubriek PRODUCTEN -> DAKRANDEN

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers