+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Nieuw: Roval Onderhoudscontract

06-08-2013

Benut de kwaliteit van aluminium met het onderhoudscontract van Roval Aluminium

Het potentieel van de aluminium bouwproducten in uw gebouwen is groot: regelmatig en goed onderhouden aluminium constructies van 25 tot 30 jaar oud blijken nauwelijks kwaliteitvermindering door aantasting te vertonen. Reiniging en onderhoud is echter wel specialistisch werk, dat vakmanschap en kennis van aluminium, legeringen en oppervlaktebehandelingen vereist. Met het onderhoudscontract dat Roval Aluminium sinds kort aanbiedt, zijn gebouweigenaars verzekerd van professioneel onderhoud van hun aluminium bouwproducten.

Aluminium bouwproducten die zijn voorzien van een goede oppervlaktebehandeling staan onder normale omstandigheden borg voor een lange levensduur. Regelmatige reiniging is wel van groot belang: vervuiling kan chemische stoffen zoals zuren, zouten en andere agressieve stoffen bevatten. Deze kunnen negatief op de beschermlaag inwerken, waardoor deze sneller veroudert. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud voor het behoud van de representativiteit van een gebouw. De praktijk heeft uitgewezen dat een goed aangebrachte beschermlaag, mits periodiek gereinigd, tientallen jaren zijn beschermende en esthetische eigenschappen behoudt.


Onderhoudscontract

In het onderhoudscontract belooft Roval Aluminium een bouwproject op periodieke basis te bezoeken om alle zichtzijden grondig te reinigen en alle aluminium bouwproducten te inspecteren. Tijdens deze inspectie worden alle aluminium elementen gecontroleerd op functionaliteit, conditie en montage. Loszittende elementen worden direct vastgezet en kleine herstelwerkzaamheden worden ter plekke uitgevoerd. Grotere reparaties worden in overleg zo spoedig mogelijk ingepland.  In een helder inspectierapport dat wordt opgesteld door onze monteurs, wordt de conditie waarin het aluminium verkeert, nauwkeurig genoteerd.

 

Meer weten?

   Documentatie       Contact    

 

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers