+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval renoveert in Energie & Milieu

17-06-2013

In de laatste aflevering van Energie & Milieu pakt Roval Aluminium flink uit met een artikel over renoveren. Steeds vaker blijkt dat aluminium afbouwproducten worden toegepast in renovatieprojecten in de meest brede zin van het woord. Niet alleen worden de aluminium waterslagen, dakranden, muurafdeksystemen en andere assortimentsproducten gebruikt om reeds bestaande bouw op te waarderen, maar ook om een verbinding te leggen tussen bestaande bouw en nieuwbouwprojecten. In het artikel wordt aan beide mogelijkheden invulling gegeven.

De keuze voor aluminium in renovatieprojecten is begrijpelijk: aluminium is een duurzaam materiaal, zowel wat onderhoud betreft als levensbestendigheid. Daarnaast vragen veel renovatieprojecten om maatwerk. Naast het uitgebreide standaardassortiment is een van de meest onderscheidende kwaliteiten van Roval Aluminium het leveren van custom made oplossingen.

In het artikel ‘Duurzaam Renoveren’ zoomt Roval Aluminium in op de mogelijkheden voor de renovatiemarkt aan de hand van enkele illustratieve projecten.
Lees hier het complete artikel.


 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers