+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval kijkt terug op succesvolle BouwBeurs 2009.

23-02-2009

Roval Aluminium mag terugkijken op een uitstekende Internationale BouwBeurs die van 9 t/m 14 februari in Utrecht werd georganiseerd. Veel bezoekers kwamen in de ruimtelijke en open stand het uitgebreide assortiment van Roval bekijken.

De bezoekers konden kennismaken met innovaties zoals twee nieuwe soorten kraaltrimmen en de Roval-Solokraal in drie afmetingen. Ook de maatwerk toepassingen, zoals dagkanten en boeiboorden werden zeer positief ontvangen.
Er was grote interesse voor het nieuwe aluminium baluster systeem. Roval is momenteel bezig die productgroep verder te ontwikkelen.

Aluminium In Praktijk

Op de stand werd op woensdag een speciale zuil onthuld door de bekende architect Prof. Ir. Jan Brouwer. Met die onthulling was de nieuwe koers van Aluminium In Praktijk een feit.

Aluminium In Praktijk heeft voortaan haar eigen website (www.aluminiuminpraktijk.nl) waar de architect volop inspiratie kan opdoen over de onbegrensde mogelijkheden met aluminium bouwproducten.
Het magazine is ook vernieuwd d.m.v. een nieuwe lay-out en inspirerende interviews met architecten over hun keuze voor aluminium.

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers