+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

BouwdetailWijzer richt zich op renovatie

24-04-2012

De realisatie van nieuwbouwwoningen staat op een laag pitje. Daarom richt de bouwsector zich steeds meer op de renovatiemarkt. Een ontwikkeling, waarop Archidat en Bouwformatie inspringen met het nieuwe Handboek BouwdetailWijzer, duurzaam en energiezuinig renoveren. Roval Aluminium is een van de 21 bouwleveranciers, waarvan in totaal meer dan 140 unieke bouwdetails in de BouwdetailWijzer zijn opgenomen.

De aluminium bouwproducten van Roval worden steeds vaker toegepast in renovatieprojecten. Aluminium is in de toepassingssfeer duurzamer dan andere materialen. Zo dragen bijvoorbeeld de muurafdeksystemen met balusters, dagkanten, waterslagen en privacyschermen van Roval Aluminium bij aan de duurzaamheid van woningen. Aluminium vergt immers nauwelijks onderhoud en gaat jarenlang probleemloos mee. De nieuwe BouwdetailWijzer werd tijdens Builing Holland 2012 in Amsterdam RAI gratis verstrekt aan bezoekers van de Archidat/Bouwformatie stand. Ook via Roval Aluminium kunnen belangstellenden de BouwdetailWijzer aanvragen (via info@Roval.eu)

  Digitale Bouwdetails

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers