+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Eindeloze variatie aluminium dakranden

25-01-2021

De vraag naar duurzame bouw-materialen is ongekend hoog. Dat komt onder meer door de energietransitie en de aandacht die er is voor duurzaam bouwen. Aluminium dakranden passen naadloos in dit beeld. Ze zijn onderhoudsarm en gaan tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onuitputtelijk assortiment

De keuze uit aluminium dakranden van Roval is vrijwel onuitputtelijk. Dat komt omdat binnen het assortiment honderden variaties mogelijk zijn. In vorm, kleur, afmeting en bewerking. Als totaalleverancier heeft Roval echter nog veel meer te bieden. Desgewenst worden de aluminium dakranden voorzien van bevestigingsgaten, binnen- en buitenhoeken, verbindingsplaatjes en ze kunnen in vrijwel alle RAL kleuren of geanodiseerd worden geleverd. Hiermee ontzorgt Roval haar klanten en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Klanten hoeven voor speciale bewerkingen, zoals het aanbrengen van boorgaten, niet bij derden aan te kloppen. Bovendien is duurzaam bouwen hier ook mee gediend. De dakranden worden immers montageklaar geleverd. Dit komt ook nog eens de bouwlogistiek ten goede én het zorgt voor een snellere bouwtijd en daardoor voor lagere kosten.

Van standaardoplossingen tot maatwerk

Behalve standaard daktrimmen, heeft Roval Aluminium ook zogeheten architectonische modellen in het assortiment. De Roval-Kraal® is wellicht de bekendste. Daarnaast zijn er allerlei maatwerkoplossingen mogelijk. Op onze website zijn diverse inspiratieprojecten te vinden. Niet alleen met standaard aluminium daktrimmen, maar ook met architectonische dakranden.

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers