+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Hoe gaat Roval om met coronavirus Betekenis voor u

16-03-2020

Het coronavirus zorgt ervoor dat we extra zorgvuldig moeten zijn in de omgang met elkaar. De richtlijnen van het RIVM volgen we vanzelfsprekend nauwgezet op. Welke gevolgen heeft dit voor onze samenwerking?

Telefonisch normaal bereikbaar

Een groot deel van het Roval-team beschikt gelukkig over een mobiele werkplek en werkt momenteel thuis. Telefonisch zijn zij normaal bereikbaar en helpen zij u graag. Met al uw vragen kunt u dus gewoon terecht bij uw accountmanager, Service & Montage, Verkoop Binnendienst, Projectbureau en de rest van de Roval collega’s.

Afspraken op locatie beperkt

In navolging van de richtlijnen van het RIVM beperken wij afspraken op locatie. Alleen in strikt noodzakelijke gevallen brengt de accountmanager een bezoek op locatie. Doet er zich een calamiteit voor waardoor een afspraak toch noodzakelijk is, dan zullen we in overleg bekijken hoe we dit organiseren.

Levering bij u op locatie

Op dit moment vinden de leveringen gewoon volgens planning plaats. Op verantwoorde wijze willen we dit graag kunnen en blijven doen. Ook de chauffeur volgt natuurlijk de RIVM-richtlijnen op en houdt afstand tot uw medewerkers en vermijdt lijfelijk contact. Gelden er bij u op locatie aanvullende maatregelen, instrueer de chauffeur daar dan duidelijk over.

Afhalen materialen

Het afhalen van materialen is mogelijk nadat u daarvoor telefonisch een afspraak gemaakt heeft met de Verkoop Binnendienst. De afdeling Expeditie hanteert strenge regels ten aanzien van uw bezoek en vertrouwt erop dat u de extra hygiënemaatregelen nauwkeurig opvolgt.

Productie en Expeditie werken door

Natuurlijk willen we ook onze productie- en expeditiemedewerkers zo goed mogelijk beschermen tegen het coronavirus. Om besmetting te voorkomen, werken en pauzeren zij in kleine teams, houden afstand tot elkaar, werken met handschoenen aan en volgens extra hygiëneregels.

Op deze manier lukt het ons op dit moment om te produceren en leveren volgens planning. Samen stellen we alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze samenwerking volgens afspraak in te vullen.
Together for Better

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers