+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Together for Better tijdens MVO-dag 2020

03-03-2020

De jaarlijkse MVO-dag is inmiddels een begrip bij Reynaers en Roval. Het motto ‘Together for Better’ wordt op die dag letterlijk in de praktijk gebracht. “Op 24 september 2020 sluiten we het bedrijf voor de zevende MVO-dag. Ook dit jaar gaan we samen aan de slag voor het goede doel. Ideeën daarvoor zijn welkom!” vertelt directeur Edgar van Ginkel enthousiast.

Impressie van MVO-dag

In 2019 gingen zo’n 85 medewerkers aan de slag bij zes verschillende projecten: van klussen op de kinderboerderij tot ouderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Van Ginkel: “Ik ben heel trots op wat we opnieuw met ons hele team bereikt hebben. Zo deden we tuinonderhoud bij diverse projecten en plaatsten we een nieuw speeltoestel en een familieschommel bij het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.”

Een impressie van de MVO-dag 2019:

 

Waar moeten de projecten aan voldoen?

Ook dit jaar zoeken we een mix van projecten waarmee we iets kunnen betekenen voor de maatschappij. Bijvoorbeeld projecten waarbij er iets georganiseerd moet worden om mensen in het zonnetje te zetten, maar ook echte klusprojecten waarbij het draait om bijvoorbeeld schilderen of timmeren.

Een project moet voldoen aan een aantal spelregels. Zo moet de organisatie die gekoppeld is aan het project een vereniging of stichting zijn die zelf niet beschikt over de middelen (in mankracht, geld of andere middelen) om het project zonder hulp uit te voeren.

Heeft u een project in gedachten en bent u benieuwd naar de andere spelregels? Neem dan contact op met Cindy van der Heijden via secretariaat@reynaers.nl. Ook voor andere vragen over de MVO-dag kunt u bij haar terecht.

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers