+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval gesloten op 28 september

27-09-2017

Op 28 september organiseren Roval en Reynaers opnieuw een gezamenlijke MVO-dag. Het personeel steekt dan de handen uit de mouwen voor zes goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend.  

Samen aan de slag

Op deze vierde MVO-dag zal het hele personeelsteam van Roval en Reynaers zich inzetten voor maatschappelijke projecten. Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu is voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving.’’ 

Personeel kiest projecten

Vanaf de eerste MVO-dag in 2014 dragen de medewerkers zelf projecten aan. Inmiddels is de dag een traditie geworden. ‘’Onze medewerkers hebben zich in de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet. Zij zijn inmiddels het hele jaar aan het nadenken over goede doelen die we kunnen gaan aanpakken. Deze dag hoort intussen gewoon bij Roval en Reynaers”, licht Van Ginkel toe. 

Verschillende doelgroepen

De zes projecten die worden aangepakt op 28 september richten zich op verschillende doelgroepen, van jeugd tot ouderen en mensen met een beperking. Dit zijn de geselecteerde projecten: 

  • Vergroenen speelplaats openbare basisschool de Fonkel in Tilburg
  • Klusactiviteiten multifunctioneel centrum Keyserinnedael in Helmond en een uitstapje met bewoners
  • Onderhoud kinderboerderij Onze Beestenboel in Venlo
  • Werkzaamheden ontmoetingscentrum Pieter BrueghelHuis in Veghel
  • Opknapwerkzaamheden bij voetbalvereniging NWC in Asten
  • Klusactiviteiten creatief atelier De Spaken in Eindhoven


Together for Better

Verdeeld over de projecten worden 80 medewerkers ingezet. Edgar van Ginkel besluit: “Met de inzet van onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for Better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”

Sponsoren

De MVO-dag 2017 wordt mogelijk gemaakt met de hulp van deze sponsoren:

© 2008 - 2018 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers