+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

10 jaar Aluminium In Praktijk!

21-11-2016

De nieuwste aflevering van Aluminium In Praktijk draait helemaal rondom het 10-jarig bestaan van ons architectenmagazine. Een decennium lang hebben we architecten aan het woord gelaten die hun visie gaven over hun project en over de betekenis van aluminium detaillering daarin. Speciaal voor deze aflevering hebben twee projecten gekozen die enerzijds door een unieke vormgeving en anderzijds door een toekomstgerichte bouwmethode perfect passen in zo’n jubileumaflevering.

Ook blikken we in deze aflevering terug op de afgelopen tien jaar, waarin steeds beter zichtbaar wordt dat het accent op aluminium als bouwmateriaal verschoven is van louter praktische betekenis naar een ijzersterke combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Wilt u ook de gratis nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@roval.nl met uw gegevens. En wilt u bekijken welke projecten de afgelopen tien jaar Aluminium In Praktijk hebben gehaald. Ga dan naar www.aluminiuminpraktijk.nl.

  Online versie november 2016Foto's project Smaaktuinen Utrecht, architecten Jörgen Haring en Robert Noordegraaf

 


Foto's project Museum Voorlinden, architect Dirk Jan Postel

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers