+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Product in de kijker: aluminium lamellenwanden

07-11-2016

Fraai, duurzaam en functioneel!

Aluminium lamellenwanden vormen een esthetische en functionele oplossing voor gevelbekleding. Groot voordeel is dat de aluminium lamellenwanden van Roval duurzaam zijn en nauwelijks onderhoud behoeven. Met RovalWall lamellenwandsystemen beschikt Roval Aluminium over een uitgekiend assortiment. De lamellenwanden kunnen tegen een bestaande constructie of als losstaande, niet-dragende constructie geplaatst worden. Dat kan als een intensief ventilatiesysteem of als esthetische gevelelement of juist als een combinatie van beide. De lamellen worden op de kunststof lamelhouders geklikt door middel van het unieke ‘draai-klik’ systeem.

Bij de RovalWall Direct Clip worden de aluminium lamellen direct op het draagprofiel geclipst. De lamel is in S- of Z-vorm leverbaar. Tot het assortiment behoort ook de RovalWall Door: lamellendeuren die in een lamellenwandsysteem geïntegreerd kunnen worden, zodat er een eenduidige of uniforme uitstraling ontstaat.

De lamellenwanden van Roval Aluminium zijn duurzaam en functioneel en worden toegepast in zowel woningbouw als utiliteitsbouw in nieuwbouw-, renovatie- en herbestemmingsprojecten. Kijk voor meer informatie of uitgebreide CAD-mogelijkheden op onze website.

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers