+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Complete aluminium dakrandsystemen

06-10-2016

Roval is marktleider in aluminium dakrandsystemen. Het complete assortiment bestaat uit standaarddaktrimmen tot gevarieerde modellen architectonische dakrandprofielen voor zowel nieuwbouw als renovatie- en herbestemmingsprojecten en voor woning- en utiliteitsbouw.


Roval-Kraal®

Populair voorbeeld van een architectonische dakrand is de Roval-Kraal®. Net als vrijwel alle esthetische dakranden is de Kraal-uitvoering in diverse afmetingen leverbaar: 26x40, 38x45, 45x50 en 60x50 mm. Kenmerkend voor de Roval-Kraal® is het ronde vooraanzicht, dat refereert aan de traditionele kraallijst. De Roval-Kraal® maakt net als het volledige gamma architectonische dakranden van Roval, deel uit van een compleet dakrandsysteem, waardoor de opdrachtgever te maken heeft met slechts één leverancier.

De Roval-Kraal® wordt desgewenst geleverd met gelaste binnen- of buitenhoeken, die een standaardafmeting hebben van 500 x 500 mm. Ook de verbindingsplaatjes ontbreken niet en indien nodig, worden ook een ingebouwde afstandhouder en kopschotjes meegeleverd. De Roval-Kraal® is bovendien in een gewalste versie leverbaar.


Roval-Solokraal®

Tot dezelfde familie van de Roval-Kraal® behoort de Roval-Solokraal®. Deze enkelvoudige dakrand met eveneens een rond vooraanzicht heeft een EPDM-afdichtingsband. De dakrand wordt rechtstreeks op de afgewerkte kunststof of bitumen dakbedekking vastgezet. Hierdoor blijven extra bewerkingen om de dakbedekking aan te laten sluiten op de dakrand achterwege. Voordeel hiervan is niet alleen een strak en glad product, maar ook nog eens een duurzaam eindresultaat. De architectonische dakranden zijn leverbaar in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering en natuurlijk in vrijwel alle ral-kleuren. De Roval-Solokraal® kan inclusief verbindingsplaatjes, een ingebouwde afstandhouder, kunststof afdekkoppelingen, kopschotjes, rvs-schroeven en afdichtringen worden geleverd

Kijk voor inspirerende projecten op www.roval.nl/referenties. Ook voor Cad-tekeningen in alle bestandsformaten biedt roval.eu gebruiksvriendelijke 2D- en 3D-mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden op productniveau door verder te klikken op deze link.

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers