+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Aluminium In Praktijk: Gevarieerd Aluminium

31-07-2016

Een nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk met een nieuwe look & feel. Architecten gaan steeds verder met doordachte, verrassende ontwerpen, waarbij aluminium een in toenemende mate prominente rol gaat spelen. Aluminium In Praktijk ontwikkelt mee. Deze nieuwe aflevering, die als thema ‘Gevarieerd Aluminium’ heeft meegekregen, luidt het 10-jarig bestaan in van ons magazine, een jubileum waar we in het najaar de nodige aandacht aan zullen besteden.

Het thema van deze editie komt tot uiting in vier interessante projecten: aluminium detaillering in een spraakmakend herbestemmingsproject, een landschappelijk recreatieproject, een commercieel nieuwbouwproject en een indrukwekkend interieurproject. Gevarieerd Aluminium laat de brede toepassingsmogelijkheden zien van aluminium gebouwdetaillering.

Wilt u ook de nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@roval.nl met uw gegevens. En wilt u bekijken welke projecten de afgelopen tien jaar Aluminium In Praktijk hebben gehaald. Ga dan naar www.aluminiuminpraktijk.nl.

 

 Online editie juli 2016

 

 Foto's project Winkelcentrum Terwijde Utrecht, architect Dana Ponec

 Foto's project Stadsplein Forum Reeshof Tilburg, architecten Peter Keijsers en Walter van der Hamsvoord

 Foto's project Gebouw Anton Strijp-S Eindhoven, architecten Paul Diederen en Joost Roefs

 Foto's project Recreatiepark Landal De Vers Overloon, architect Wim van Oorschot

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers