+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Gezamenlijke MVO-Dag zeer geslaagd

08-10-2015

1 oktober jl. hebben Reynaers Aluminium en Roval Aluminium de jaarlijkse MVO-dag gehouden, waarbij het personeel eensgezind de handen uit de mouwen steekt voor diverse goede doelen. Deze goede doelen zijn eerder dit jaar door de medewerkers zelf uitgekozen. In tegenstelling tot vorig jaar, toen iedereen een halve dag kon meedraaien, omdat de productie door moest blijven gaan, zijn beide bedrijven nu de hele dag gesloten geweest. “Zo heeft iedereen de gelegenheid gehad om zich een hele dag volledig voor één van de zes goede doelen in te zetten en het eindresultaat met eigen ogen te aanschouwen”, licht directeur Edgar van Ginkel dit besluit toe.

 

Projecten
De projecten die dit jaar door de medewerkers van Reynaers Aluminium en Roval Aluminium onder handen zijn genomen, zijn het opknappen van een woonruimte van zorg- en wooncomplex De Watersteeg Veghel, het onderhoud van Vogelasiel Someren, het onderhoud van de speelplaats van school De Hilt in Helmond, de realisatie van een aluminium overkapping en activiteiten met bewoners  van de Moeraseik, eveneens in Helmond, onderhoud de Schaapskooi in Schijndel en klusactiviteiten bij basisschool De Lindt in Stiphout. Edgar van Gnkel: “Met de inzet van al onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving. Ons motto ‘Together for Better’ is ook dit jaar weer zichtbaar in de praktijk gebracht.”

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van deze dag.

https://youtu.be/uDB0S5XXoj4

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers