+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Prachtig aluminium maatwerk in Belgisch Lille

26-10-2015

Een fraai stukje aluminium maatwerk van Roval Aluminium in het Belgische Lille! In woonzorgcentrum Lindelo is zowel de ingang binnen als buiten (het zogenaamde sluisportaal) bekleed met aluminium beplating en aluminium plafondbeplating. Maar de meest bijzondere blikvangers vormen de twee pilaren van fraai roodgekleurde aluminium kolombekleding welke zijn voorzien van led-strips, waardoor het rode aluminium nog beter tot zijn recht komt als sfeerbepalend element.

Woonzorgcentrum Lindelo ligt in het centrum van het Belgische Lille, met in de nabije omgeving de kerk, het parochiecentrum, serviceflats en bejaardenwoningen. Lindelo kent vier leefafdelingen, waarvan drie voor personen met dementie en één voor lichamelijk zorgbehoevenden. Het gebouw is helemaal op haar gebruikers aangepast: het is volledig gelijkvloers (geen drempels), heeft afgesloten buitentuinen, kent een scheiding van leefwerelden (dementie versus lichamelijke zorg), een scheiding van dag- versus nachtgedeelte, diverse livings, zithoeken, wintertuinen en een ruim cafetaria.

 Bekijk alle foto's van dit project via deze link.

 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers