+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval herbestemt in Energie & Milieu

18-12-2013

In de nieuwe aflevering van Energie & Milieu laat Roval Aluminium zien dat het herbestemmen van gebouwen vooral een kwestie is het bieden van maatwerkoplossingen. Aluminium is hiervoor het materiaal bij uitstek. Niet alleen vanwege dat maatwerk, maar ook omdat met aluminium aan alle duurzaamheidseisen wordt voldaan.
 

In Energie & Milieu worden de innovaties, de producten én het maatwerk van Roval Aluminium rechtstreeks in verbinding gebracht met de herbestemmingsmarkt. Hierbij onderscheidt aluminium zich ten opzichte van allerlei andere materialen niet alleen in  esthetisch opzicht, maar vooral ook in praktisch opzicht: maximale vormbaarheid, onderhoudsarm slimme montagesystemen (zoals het klangensysteem) zijn zomaar enkele voorbeelden van die praktische meerwaarde. Een stap verder gaat Roval Aluminium met het assortiment solarproducten, die ook in deze aflevering van Energie & Milieu aan bod komen.

Dit is Roval Aluminium ten voeten uit: innovatief, omgevingsbewust en openstaand voor onconventionele oplossingen.

 Lees meer
 

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers