+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval naar de BouwBeurs

14-01-2019

Roval Aluminium presenteert zich van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari op de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met de drie andere leveranciers SealEco, Foamglas en Van Wylick Isolerende Mortels verwelkomt Roval bezoekers bij het DakOntmoetingsCentrum (DOC). Hier laat Roval, samen met de drie andere bedrijven, zien wat er op het platte dak mogelijk is wat betreft duurzame aluminium afwerking, waterdichte daksystemen, thermische isolatie en isolerende mortels. Hiermee spelen de vier bedrijven in op het thema van de BouwBeurs ‘Tijd om krachten te bundelen’.

De BouwBeurs, die elke twee jaar wordt georganiseerd, is in Nederland de grootste ontmoetingsplek voor bouwprofessionals. De openingstijden zijn elke dag van 09.30 uur tot 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur). Op donderdag is de BouwBeurs ook ’s avonds tot 20.30 uur geopend. Het DakOntmoetingsCentrum vindt u in hal 11.

© 2008 - 2019 roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers